ИМПРЕСИЯ-99 ООД, тел: 0518 / 441 – 36, факс: 0518 / 469 – 43 , мобилен: 088 /500 – 13 – 39, e-mail: office@impresia.net


Началото…

Създадохме “Импресия” през 1999 г., когато въведохме в експлоатация новооборудван цех за дървена дограма и врати, произвеждани по съвременни европейски технологии. През 2000г. стартирахме производство на няколко модела дървени тезгяхи за американската компания “LAGUNATOOLS” и австрийската “Holzmann Maschinen”. През 2002 г. започнахме и производство на бебешки мебели за испанската фирма “Тека”, които експортирахме в продължение на 6 години.
През 2003 г. започнахме изграждането на нова производствена база за градински мебели и конструкции, в която заложихме на съвременни високоефективни машини и оборудване. Благодарение на това през 2005 г. изведохме на пазара първите продуктови линии градинско обзавеждане.
През 2008 г. произведохме първите си детски съоръжения. Влагайки много енергия и желание в това ново направление, за няколко години успяхме да се наложим на вътрешния пазар.

Днес…

Основната ни дейност днес е производство и монтаж на градинско, парково обзавеждане и оборудване за детски площадки. Реализираме продукцията си на нашия пазар, като същевременно осъществяваме износ за Холандия, Румъния, Гърция, Кипър, Молдова.
Въвели сме и поддържаме система за управление на качеството в съответствие с международния стандарт за качество ISO 9001:2008 и произвеждаме всички продукти според изискванията на стандарта.
Основна характеристика на всички съоръжения трябва да бъде тяхната безопасност. Ние гарантираме това чрез продуктов сертификат за всяко съоръжение, издаден от TÜV Rheinland за съответствие с изискванията на стандарта за безопасност БДС EN 1176.
Благодарение на завършения цикъл на производство – от първичната обработка на дървесината до монтаж на готовите изделия, можем да ви предложим добри цени, високо качество и пълно сервизно обслужване на нашите продукти.
Вижте някои от обектите детските площадки, изградени от нас.