Първите малки щастливци вече опитаха най-новата ни серия детски съоръжения

Макар и все още в процес на разработка, най-атрактивната ни серия детски съоръжения вече беше докосната от много игри, радост и смях. Малчуганите се порадваха на първото изработено съоръжение – замък с каляска. Неслучайно новата серия носи името „Приказка“, тъй като във всяко едно съоръжение от тази серия ще бъде застъпена различна приказна тема, като до този момент сме включили мотиви от вълнуващи децата теми като скрити съкровища, Космоса и извънземните, цирка, екзотични растения и животни, крепости и къщички, скрити в гората. Съоръженията от новата серия се различават коренно от всички, които сме правили до момента. И този път съоръженията са с разнообразни, ярки цветове, а разликата се състои в привличащите вниманието приказни фигури и герои, които успяват да принесат децата в свят на чудеса, фантазии и мечти, за които се говори само в приказките.

(Кликнете върху снимките, за да ги увеличите.)

Ние вярваме, че подходящите, вълнуващи  съзнанието и представляващи предизвикателство за децата игри, са в основата на тяхното емоционално и интелектуално изграждане. В съвременните методи на образование се залага много на тематични и ролеви игри, които могат да имат възпитателно и поучително въздействие. Този път нагледно се убедихме какво огромно влияние може да има мястото, където децата играят, върху въображението и качеството на игрите. Насладете се и вие на откъс от ролевата игра „Отвлечената принцеса“, чиито сюжет се роди от разпаленото въображение на трите момиченца по време на играта със замъка и каляската:

Вижте повече за съоръженията от новата серия „Приказка“

След това съоръжение, носещо името „Крепост“, продължаваме смело напред със съоръжение на тема „Африка“, което ще пренесе децата в света на екзотични растения и животни и изследователски експедиции.
Очаквайте го след броени дни!

Детски площадки