Свежи и нестандартни идеи за градината с нулев бюджет (част 2)

    В продължението на свежи и нестандартни идеи за градината с нулев бюджет този път сме представили няколко нестандартни идеи за саксии. Материалите, от които са направени, задължително присъстват във всяко домакинство, така че всичко, което ви е необходимо, за да се сдобиете с тях, е малко свободно време и желание.
Чаша за кафе или друг керамичен съд лесно се превръщат в красива и оригинална саксия. Тук възможностите за дизайн са неограничени.
Идеята с използването на възглавница като декорация за саксийни растения безспорно е нестандартна и оригинална. Можете да използвате въображението си, за да подберете най-различни по вид и размер възглавници според саксията и растенията, които ще отглеждате в тях.


Не изхвърляйте старите полилеи, защото се оказва, че от тях може да се получи чудесен цветарник. 🙂


Последната идея вероятно ще предизвика противоречиви мнения. Може би част от хората ще ви „осъдят“ заради унищожаване или оскверняване на книгите, но ако все пак идеята ви допада, винаги можете да използвате тефтер с твърди корици. 🙂


Допаднаха ли ви идеите? А прочетохте ли вече първата час на свежи и нестандартни идеи за градината с нулев бюджет?
Вероятно се досещате и за още нестандартни идеи за градината с нулев бюджет. Ще се радваме да ги споделите в коментарите. 🙂

Полезни съвети , , , ,